USLOVI KORIŠTENJA

DOO Kojo Komerc - Bau Centar Vam omogućava korištenje usluga i sadržaja web prodavnice u skladu sa dole navedenim uslovima korištenja. Smatra se da ste upoznati sa uslovima ukoliko koristite bilo koji dio stranice, kao i da prihvatate korištenje sadržaja ove web stranice samo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Podatci o firmi:
KOJO KOMERC DOO MODRIČA
Šamački put 11, 74480 Modriča
Telefon: 053 813 711
email: info@kojo-komerc.ba
Website: www.kojo-komerc.ba
PDV: 400209260002
JIB: 4400209260002
VLASNIK PREDUZEĆA: KONSTANTIN LAZAREVIĆ
DIREKTOR PREDUZEĆA: MILAN LAZAREVIĆ

Molimo Vas da prije korištenja naših usluga pažljivo pročitate uslove, jer svaka posjeta na našoj stranici kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u cjelosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

DOO Kojo Komerc - Bau Centar Vam omogućava korištenje usluga i sadržaja svoje web prodavnice, a uslovi korištenja se primjenjuju na sve sadržaje i usluge kojo-komerc.com stranice.

kojo-komerc.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korištenje bilo kog dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

DOO Kojo Komerc može promjeniti uslove korištenja u bilo kojem trenutku ažuriranjem ovog dokumenta. Posjetite ovu stranicu prilikom korištenja da bi ste pregledali uslove koji trenutno važe, zato što su oni za Vas obavezujući.

VEZE SA DRUGIM WEB LOKACIJAMA

Stranica kojo-komerc.doo ne koristi veze prema drugim web lokacijama, ukoliko posjetite bilo koju web lokaciju koja nije u domeni kojo-komerc.com mi nemamo kontrolu i ne snosimo odgovornost za druge lokacije, samim tim ne možemo da dajemo nikakve izjave vezano za druge web lokacije.

KUPOVINA PROIZVODA

VAŽNO!!!: TRENUTNO KUPOVINA PROIZVODA NA NAŠOJ STRANICI NIJE OMOGUĆENA; SVI PROIZVODI KOJI SE NALAZE SU REKLAMNOG KARAKTERA I POSTOJI MOGUĆNOST DA NISU NA STANJU ILI DA JE PROMIJENJENA CIJENA; AKO ŽELITI KUPITI NEKI OD PROIZVODA KOJI SU NA NAŠOJ STRANICI KONTAKTIRAJTE NAS PRIJE DOLASKA ZA INFORMACIJE O ISTOM VAŠ BAU CENTAR.


Kupovinu robe je moguće izvršiti kada ste naš registrovani korisnik, kao i ostavljanjem Vaših podataka bez registracije što je moguće označiti na formi u kojoj vršite narudžbu.

Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je da na vrhu stranice kliknete na ikonu korpe prilikom čega ćete moći izvršiti dalju narudžbu.

Ukoliko se predomislite oko kupovine određenog artikla, isti možete izbaciti iz korpe klikom na dugme x pored proizvoda.

Plaćanje proizvoda je trenutno moguće izvršiti samo prilikom preuzimanja robe od strane kurira.

Narudžba je izvršena klikom na dugme poruči, prikazat će Vam se obavještenje o uspješno poslanoj narudžbi, te ćete zaprimiti email na email adresu koju ste ostavili prilikom registracije, ili popune informacionih podataka. Nakon toga ćete dobiti email u kojem Vam potvrđujemo i odobravamo narudžbu.

Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati putem email: info@kojo-komerc.ba ili telefonom 053 813 711

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Zaštita Vaših ličnih podataka nam je veoma važna. Vaši lični podatci se čuvaju na taj način da nisu dostupni trećim licima.

Vaši lični podatci se koriste isključivo u svrhu interne obrade ili upita od strane firme DOO Kojo Komerc. Vaši lični podaci se ne proslijeđuju trećim licima. Na upit Vas informišemo o Vašim ličnim podatcima koji su sačuvani. Vi na to imate zakonsko pravo.

Korišćenju Vašihi podataka možete se u svakom trenutku usprotiviti i naložiti njihovo brisanje. Ovo je u svakom trenutku neslužbeno moguće putem emaila na: info@kojo-komerc.ba

Sve naše stranice možete opozvati, bez da morate da navedete Vaše ime iliu lične podatke. Mi zadržavamo zakonske propise.

Item added To cart