Ko smo mi

Naša web adresa je: https://kojo-komerc.com

Koje lične podatke prikupljamo i zašto

Da bi smo uspješno obradili narudžbu potrebni su nam podaci u naručiocu: Ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa i broj telefona. Uz pomoć podataka koje prikupimo možemo isporučiti željenu robu, kao i obavještavati klijente o trenutnom statusu narudžbe.

Komentari i revizije

Kada posjetioci ostave komentar ili reviziju proizvoda na našoj stranici, mi prikupljamo podatke prikazane u kontakt formi, kao i IP adresu od korisnika i browser sa kojeg nas posjećuje da sprečimo spam.

Anoniman string je kreiran od strane  Vaše email adrese (takozani hash) koji može pružiti nam prikaz gravatar servisa ako ga koristite. Gravatar servis pravila privatnosti možete pogledati na stranici: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobravanja Vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva publici u kontekstu Vašeg komentara.

Media

Ako vršite upload slika na našu stranicu, treba da izbjegavate upload slika sa embedovanom lokacijom (exif gps) uključenom. Posjetioci stranice mogu u tom slučaju da skinu i izvuku iz sadržaja slike Vašu lokaciju.

Kolačići (Cookies)

Ako ostavite komentar na našoj stranici imate opciju da snimite Vaše ime, email i webstranicu u kolačićima, ovi podaci se čuvaju zbog pogodnosti da ne morate svaki put da ispunjavate podatke iznova. Ovi kolačići traju do jedne godine.

Ako posjedujete račun i sa njim ste logovani na našu stranicu, mi ćemo postaviti privremen kolačiće (temporary coockie) da provjerimo jel Vaš browser prihvata kolačiće. Ovi kolačići ne sadrže lične podatke i sa zatvaranjem browsera su izbrisani.

Kada se logujete, postavit ćemo nekoliko kolačića da snimimo Vaše informacije preko kojih ste se logovali i da snimimo Vaše izbore prikaza. Login kolačići traju do dva dana. Ako odaberete opciju "zapamti me", Vaš login će trajati dvije sedmice. Ako se odlogujete sa računa, login kolačić će biti izbrisan.

Ako editujete ili objavite članak, dodatni kolačić će biti snimljen u Vaš browser. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i samo ukazuje na ID posta koji ste upravo objavili ili uredili. Ističe posle 1 dana.

Sadržaj sa drugih stranica

Članci na ovoj stranici mogu da uključuju umetnuti sadržaj (kao što su video, slike, članci itd.) Umetnuti sadržaj sa drugih web stranica se koristi kao da je posjećen na njihovoj stranici.

Te stranice mogu da prikupe podatke o Vama, koriste svoje kolačiće, prateći Vašu interakciju sa tim umetnutim sadržajem ako imate akaunt i logovani ste na toj web stranici.

Analytics

Vaše podatke ne djelimo i zadržani su samo za potrebe stranice kojo-komerc.com

Komentar je moguće ostaviti samo onim korisnicima koji su vlasnici proizvoda koji komentarišu.

Ako ostavite komentar on prolazi provjeru i odobren je od strane moderatora.

Svi korisnici koji su registrovani na stranicu, čuvamo njihove lične podatke i ne djelimo ih sa trećim licima. Svi korisnici mogu da vide, urede ili izbrišu svoje lične informacije u bilo koje vrijeme. Na zahtjev korisnika brisanje ili uređenje istih je moguće izvršiti od strane administratora.

Kakva prava zadržavate o podatcima koje imamo o Vama.

Ako posjedujete račun na ovoj stranici, ili ste ostavili komentar, možete zahtjevati eksportovan fajl Vaših ličnih podataka koje imamo o Vama, uključujući sve podatke koje ste nam obezbjedili. Takođe možete zahtjevati da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o Vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo zakonski dužni čuvati za administrativne, legalne, ili sigurnosne svrhe.

Saglasnost i promjena uslova.

Korišćenje naših uslova podrazumjeva saglasnot korisnika sa navedenim pravilima privatnosti. Kojo Komerc se obavezuje da će se pridžavati navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objave na službenoj stranici firme Kojo Komerc doo www.kojo-komerc.com

Item added To cart