ISPORUKA

ROK ISPORUKE

Nakon potvrde o kreiranoj narudžbini, narudžba ulazi u status obrade. Nakon obrade bićete obavješteni o promjeni statusa Vaše narudžbe putem email-a.

Rok isporuke je 2-5 radnih dana. Porudžbine kreirane subotom šaljemo u ponedeljak.

Nakon email obavještenja da je vaša narudžba zaprimljena rok isporuke je maksimalno do 5 dana.

Ukoliko poručujete veći broj artikala, moguće je da vam cjelokupna narudžba stigne u nekoliko paketa sa nekoliko dana razmaka.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri eksterne firme koja vrši dostavu robe za firmu DOO Kojo Komerc, pri prijemu iz naše prodavnice dostavljaju robu u roku od 12h-24h molimo Vas da u tom roku budete na adresi Vi ili neko ko može da preuzme pošiljku.

Prilikom preuzimanja paketa omogućeno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom na broj 053 813 711 ili putem emaila: info@kojo-komerc.ba

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči maksimalno dva puta, uobičajena praksa je da ako ne uspije to da uradi da vas pozove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i ugovori termin isporuke. Ukoliko je nemoguće da Vas pronađe i na taj način u novo dogovoreno vrijeme pošiljka nam se vraća.

CIJENA ISPORUKE

Cijena isporuke u krugu od 20 km od naše lokacije je besplatna za porudžbine preko 300,00 KM

Za sve ostale narudžbe trošak prevoza plaća kupac, o detaljnoj cijeni dostave možete izvršiti upit na naš broj telefona:053 813 711 ili putem emaila info@kojo-komerc.ba

ZEMLJE U KOJE SE ROBA DOSTAVLJA

Trenutno dostavu vršimo samo u Bosni i Hercegovini.

Item added To cart