ZAMJENA ARTIKLA, GARANCIJA I REKLAMACIJE

ZAMJENA ARTIKLA

Ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite zamjeniti artikal ili da ste dobili artikal koji nije onaj koji ste naručili, potrebno je da nas kontaktirate putem telefona: 053 813 711 ili putem maila: info@kojo-komerc.ba

Kada nas kontaktirate potrebno je da imate broj računa ili otpremnice, šifru artikla koji ste naručili, šifru artikla koji je stigao kao i razlog zamjene.

Nakon kontaktiranja zamjenu artikla je moguće izvršiti lično u našoj poslovnici u Modriči ili putem kurirske službe, gdje se o troškovima dostave u zavisnosti od razloga zamjene dogovara sa našom korisničkom službom.

Prilikom povratka robe obavezno je robu vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i u originalnom neoštećenom pakovanju, pri čemu je neophodno priložiti i originalni fiskalni isječak.

Prilikom prijema proizvoda utvrdit će se da li je proizvod ispravan i neoštećen, ukoliko se utvrdi da je nastupilo fizičko oštećenje ili neka druga neispravnost proizvoda krivicom kupca, odbiće se zamjena i proizvod će biti vraćen kupcu.

Artikal koji želite zamjeniti moguće mjenjati samo uz prethodni kontakt sa našom korisničkom službom.

ROK ZAMJENE

Proceduru zamjene artikla je moguće pokrenuti najkasnije u roku 7 dana od datuma prijema proizvoda.

GARANCIJA

Fizička oštećenja ne podliježu garanciji. Na deklaraciji koja dođe uz proizvod takođe dolazi i papir o garanciji koji u zavisnosti od proizvoda i proizvođača na određen način garantuju za svoje proizvode.

REKLAMACIJE

Prilikom podnošenja reklamacije na proizvod gdje su se pojavile neusaglašenosti u smislu odredbi zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate pozivom na broj telefona: 053 813 711 ili putem emaila info@kojo-komerc.ba te nam dostavite vaše podatke sa imenom, prezimenom, adresom i opišete kakav problem imate.

Ako ste primili pošiljku i ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 48h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom ili obavijestite na mail kakav je problem nastupio.

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 7 dana od prijema reklamacije pisanim ili elektronskim putem, odgovorićemo na izjavljenu reklamaciju i obavestit ćemo vas o daljem postupku.

U slučajevima kada nismo u mogućnosti da procjenimo opravdanost reklamacije, zadržavamo pravo da potražimo stručno mišljenje o opravdanosti zahtjeva kod nadležnih instituta u Bosni i Hercegovini. Troškove vještačenja snosi DOO Kojo Komerc online prodaja. Na osnovu vještačenja i rješenja nadležnog instituta izvršit ćemo dalje korake.

Item added To cart